1. Upoluj mięso i przeprowadź wszystkie niezbędne okultystyczne i pogańskie obrzędy nad jeziorem
2. Zabierz do domu
3. Podsmaż!
4. Dodaj cebulę
5. Duś
6. Podawaj z frytkami
Dodano: 04.11.2011, 22:49
Twoja ocena
Ocena
4.3
Wyświetleń
226
Dodane przez
gnato666 gnato666
Fotograf

Komentarze (3)

Skomentuj
konto usunięte
05 listopada 2011
Hehe jesteś świetny! Smaczny chociaż był ten gulasz, po tym, jak mięsiwo zostało dokładnie przeze mnie wymolestowane?
gnato666
Fotograf
05 listopada 2011
Fixed;)
konto usunięte
05 listopada 2011
Ja bym dodal jeszcze 2-3 zabki czosnku, 250ml czerwonego wina wytrawnego, bulion i na 3h do piekarnika w zaroodpornym naczyniu ;]

Inne zdjęcia od gnato666